A következő recept egy gyorsan elkészíthető gyümölcsös ragu receptje. A ragut adhatjuk szárnyas húsokhoz, amit naturon készítünk el. A hús lehet comb, mell, amit enyhén fűszerezve sütve készítünk.

Karibi őrület ragu:

  • 5 dkg vaj vagy margarin
  • 1 nagy ananász konzerv
  • 1,5 dl paradicsompüré (3 kis konzerv)
  • 1 maréknyi mazsola

Az ananászt felkockázzuk, és a vajon megpároljuk. A paradicsompürét felhígitani az ananász levével és belerakjuk a mazsolát (egy kicsit áztatjuk benne).

Ezt a pürét ráöntjük az ananászra egyet forralunk rajta és kész.

Szerző: zippogyújtó  2010.02.01. 22:16 Szólj hozzá!

Címkék: gyümölcs hús paradicsom ananász ragú

A bejegyzés trackback címe:

https://bodza-lekvar.blog.hu/api/trackback/id/tr81721391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása