Gyors, halas étel, a lecsót meg mindenki szereti :))

Lecsós ponty készítése:

- 80 dkg pontyfilé
- 10 dkg füstölt szalonna
- 2 paradicsom
- 3 paprika
- 2 vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 10 dkg liszt
- 3 dl olaj
- petrezselyemzöld
- só

A pontyot besózzuk, majd a lisztbe panírozzuk, és olajban megsütjük. A szalonnát felkockázzuk, és megpirítjuk. Ehhez adjuk hozzá a hagymát, melyet felkarikáztunk, illetve a paprikát, amelyet kockákra vágtunk. Beletesszük még a paradicsomot, melyet előzőleg felszeleteltünk, végül megsózzuk, és hozzáadjuk a szétpréselt fokhagymát, így gyakorlatilag egy lecsót kapunk. Ezt tálakba tesszük, majd a tetejére halat teszünk, és végül megszórjuk petrezselyemzölddel.

Szerző: zippogyújtó  2010.09.28. 22:16 Szólj hozzá!

Címkék: hal paradicsom szalonna gyors étel

A bejegyzés trackback címe:

https://bodza-lekvar.blog.hu/api/trackback/id/tr622330862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.