Több mint 340 gyors, könnyű és ízletes családi recept – mindössze 4 hozzávalóból!
Atyaég, mit fogok főzni ma vacsorára? Hogy tudnék kevesebb pénzt költeni a boltban, kevesebb időt tölteni a konyhában és több időt a gyerekeimmel? Hogyan lehet kevésbé stresszes és jobban szervezett az életem? Ez a szakácskönyv azoknak szól, akikben valaha felmerültek már ezek a kérdések.
A tévéműsorukból is jól ismert két ausztrál anyuka, Rachael és Kim bebizonyítja: mindössze 4 hozzávalóból is remekműveket lehet készíteni!
Rohanó világunk léptékére összeállított szakácskönyvükben minden recepthez 4 vagy annál kevesebb hozzávaló kell, amelyeket akár a magyar hipermarketekből és piacokról is be lehet szerezni. A csak Ausztráliában és Új-Zélandon több mint 1 millió példányban elkelt könyv szerzői ezen kívül számos ausztrál különlegességgel is megismertetik olvasóikat.

www.jaffa.hu

Jó főzést mindenkinek!

Jaffa Kiadó

ISBN 978-963-9971-72-1

FOGYASZTÓI ÁR (ÁFA-s) 2940 Ft

TERJEDELEM 240 oldal

Szerző: zippogyújtó  2011.10.20. 21:32 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bodza-lekvar.blog.hu/api/trackback/id/tr293318630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása