Érdekes kombináció hagyományos köntösbe. Azt hiszem így lehet jellemezni ezt az ételt. Elég gyorsan készen van, úgyhogy akár hétköznap is neki lehet állni.
Palacsintatésztába tekert mézes-chilis csirkemell:
- 3 cső kukorica vagy egy konzerv
- olívaolaj
- 2 csirkemell
- 3 ek. méz
- sajt
- jégsaláta
- chili
- petrezselyem
- fehérbors
- só
- lilahagyma
A lilahagymát feldaraboljuk és olívaolajon pirítjuk. Hozzáadjuk az apróra vágott csirkemellet. Beletesszük a kukoricát, sót, fehérborsot, chilit és a mézet. Ezeket összepirítjuk majd hozzáadjuk a sajtot. Palacsintatésztát készítünk és beleszórjuk a petrezselymet. A zöldséges húst beleteöltjük, de óvatosan, hogy ne szakadjon szét a tészta.