Érdekes kombináció hagyományos köntösbe. Azt hiszem így lehet jellemezni ezt az ételt. Elég gyorsan készen van, úgyhogy akár hétköznap is neki lehet állni.
Palacsintatésztába tekert mézes-chilis csirkemell:
- 3 cső kukorica vagy egy konzerv
 - olívaolaj
 - 2 csirkemell
 - 3 ek. méz
 - sajt
 - jégsaláta
 - chili
 - petrezselyem
 - fehérbors
 - só
 - lilahagyma
 
A lilahagymát feldaraboljuk és olívaolajon pirítjuk. Hozzáadjuk az apróra vágott csirkemellet. Beletesszük a kukoricát, sót, fehérborsot, chilit és a mézet. Ezeket összepirítjuk majd hozzáadjuk a sajtot. Palacsintatésztát készítünk és beleszórjuk a petrezselymet. A zöldséges húst beleteöltjük, de óvatosan, hogy ne szakadjon szét a tészta.

				